5 coolia ideaa sisustaa koti käyttäen mustaa väriä

Yleensä ihmisten etsiessä oikeaa sävyä kodinsisustukseen, musta ei edes käy heidän mielessään. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei kukaan ajattele mustan värin toimivan tärkeässä roolissa ihanan kodin sisustamisessa. 

Tuo on kuitenkin pelkkää potaskaa, koska musta on klassinen, elegantti sekä huomiota herättävä väri. Jos mustaa käytetään oikealla asenteella, se vie asuntosi tasapainoisuuden ja kauneuden aivan uudelle tasolle. Kodinsisustukseen sopivia mustia elementtejä on lukuisia, esimerkiksi musta matto, seinät, huonekalut ja paljon muuta.  

Kuitenkin ehtona on, että tasapainotat mustaa täydellisellä väriyhdistelmällä. Muuten kotisi näyttää vain pimeältä luolalta. Sisusta lämpimästi ja kotoisasti matoilla kokeilemalla näitä ideoita: 

Musta seinä

Kun haluat lisätä makuuhuoneeseesi luonnetta, voit maalata yhden seinän mustalla sävyllä. Seinä sängyn takana kannattaa maalata mustaksi, koska se on huoneen tärkein osa. Kun olet päättänyt valita seinän mustaksi, täytyy sinun lisätä huoneeseen pehmeitä sisustuselementtejä mustan maalin hillitsemiseksi. 

Voit käyttää ranskalaista valkoista lattiaa huoneen pehmentämisessä. Lisäksi voit lisätä valkoisia elementtejä, kuten lakanat, matot ja tyynyt. Joskus rohkeat sävyt rauhoittuvat toisten rohkeiden sävyjen avulla. Esimerkiksi punainen, oranssi tai vihreä. Eli monivärinen taideteos hillitsee huoneen mustuutta. 

Musta matto

Musta matto antaa makuuhuoneelle helposti elegantin tunnelman. Jos täysin musta seinä ei innosta, hanki musta matto ja aseta se olohuoneeseen. Kyllä, pelkkä musta matto tuo oleskelutilaan eleganssia tunnelmaa. 

Jos haluat, että musta matto on huoneessa kannanottona, älä lisää huoneeseen muita mustia elementtejä. Lisäksi voit sisustaa käyttäen tribaalikuvioisen valkomustan maton, joka tuo asuntosi taiteellisuutta esille. Yksivärisestä mustasta matosta kuviolliseen mustaan mattoon sinulla on paljon erilaisia vaihtoehtoja hankkia musta matto

Mustat peilit

Asunnoille ja moderneille taloille musta ei ole uusi sisustusväri. Eli jos haluat juhlistaa mustaa täysillä elämässäsi, hanki mustia peilejä. Eteisestä vessaan voit ripustaa mustia poltettuja peilejä juuri oikeisiin kulmiin. Kun mustat peilit on asetettu oikeisiin kohtiin, ne automaattisesti heijastavat valoa ja leikkaavat tummuutta tehden huoneesta tilavamman näköisen. 

Jos rakastat mustaa, voit muuttaa pesuhuoneen tai keittiön kokonaan mustaksi alueeksi käyttäen mustaa marmoria, peilejä, kaappeja tai kokomustia metallisia komponentteja. Joillekin tämä mustuus saattaa olla liikaa, mutta modernissa kodissa se on aika tavallinen valinta. 

Mustat tyynyt

Tyynyt ovat kodinsisustuksen värikkäin osa ja ne tuovat kotiin valoisuutta. Siksi voit käyttää niitä tyylin manipulointiin monin tavoin. Jos haluat mustan huoneen, mutta et liiaksi, hanki erilaisia mustia tyynyjä.

Esimerkiksi voit käyttää mustia tyynyjä ulkona oleskelualueella luodaksesi luonnollista tunnelmaa. Musta pitää sisällään luonnollisuutta, joka moninkertaistaa sisustuksesi tyylin. Eli sohvalla, ulkokalusteilla tai lattialla mustat tyynyt toimivat. Kuviollisista tyynyistä paljettityynyihin musta on suosittu väri monissa eri tyynyissä. Voit olla rohkea tai varovainen, mitä ikinä haluatkaan. 

Musta lattia

Valitse mustat lattiat. Voit kaunistaa rappusia mustalla marmorilla tai tehdä ruokailuhuoneesta moniulotteisen mustalla lattialla. Mustat lattiat saavat tilan näyttämään ylelliselle ja tilavalle. Kiilto, puhtaus ja eleganssi huokuvat mustista lattioista. Klassinen sisustustyyli valitsee mustat lattiat.

Sillä ei ole väliä, onko sinulla musta matto vai lattiat. Pystyt varmasti saavuttamaan kauniin ja elegantin lookin mustalla vaivattomasti. Eli valitse loistelias ja moderni tyyli. Tilaa mustat matot vierailemalla Trend Carpet -kaupassa ja aloita kotisi kaunistaminen mustalla värillä. 

Written by